Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 17:25

طرز تهیه کیک رنگارنگ

طرز تهیه کیک رنگارنگ

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک رنگارنگ برای 14 نفر

تخم مرغ 3 عدد

شکر دانه ریز 275 گرم

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

روغن مایع  200 میلی لیتر (یک دوم پیمانه+یک سوم پیمانه)

آرد 450 گرم

بیکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چایخوری

شیر 300 میلی لیتر (یک و یک چهارم پیمانه)

رنگ آبی خوراکی  به میزان لازم

رنگ سبز خوراکی به میزان لازم

خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

طرز تهیه کیک رنگارنگ

تخم‌مرغ‌ها و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه وانیل و روغن را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس مخلوط الک کرده آرد و بیکینگ‌پودر را همراه با شیر به‌طور یک در میان، درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید. حالا اندکی از مایه کیک را در دو کاسه کوچک بریزید و به یکی رنگ آبی و به دیگری رنگ سبز بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون مایه رنگی فراهم کرده را درون قالب‌ چربکرده کیک پاپس بریزید و 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه کیک‌های توپی شکل خنک شدند، آن‌ها را از قالب درآورید و در قالب کیک به قطر 25 سانتیمتر دارای کاغذ روغنی، با فاصله از یکدیگر بچینید.

اینک باقیمانده مایه کیک را درون قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی40 دقیقه در فر بپزید. همینکه کیک خنک شد، در صورت دلخواه آن را با خامه فرم گرفته بیارائید.   

برچسب ها: انواع کیکآشپزباشیمریم امیریکیک رنگارنگطرز تهیه کیک رنگارنگدرست کردن کیک رنگارنگمواد لازم کیک رنگارنگ تعداد بازديد: 1229 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است