Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 23:56

طرز تهیه كاپ کیک موز و كارامل

طرز تهیه كاپ کیک موز و كارامل

shooroshirin

0 1

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم كاپ کیک موز و كارامل برای 12 عدد

كره 135 گرم

شكر قهوه‌ای 120 گرم

تخم‌مرغ 3 عدد

آرد 225 گرم

بيكينگ‌پودر1 قاشق چايخوری

مخلوط ادويه يك‌دوم قاشق چايخوری

(دارچين، هل، جوز هندی)

موز له كرده دو سوم پيمانه

خامه صبحانه 100 گرم

شير 3 قاشق سوپخوری

خمير فوندانت به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

طرز تهیه كاپ کیک موز و كارامل

فر را با دمای 180درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب 12 تائی مافين را با كپسول‌های كاغذی بپوشانيد. آن‌گاه كره و شكر قهوه‌ای را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بيفزائيد و مخلوط كنيد. حال مواد خشك را با هم مخلوط و الك كنيد و آن را همراه با موز، خامه و شير درون مايه بريزيد و هم بزنيد.

اكنون مایه فراهم كرده را در كپسول‌ها بريزيد و يك‌سوم از سر آنها را خالی نگه داريد. آن‌گاه قالب را در فر بگذاريد و كاپ‌كيك‌ها را به مدت تقریبی 20 دقيقه يا تا زمانيكه طلائیرنگ شوند، بپزيد.

كاپ‌كيك‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنيد و در صورت دلخواه، رويشان را با استفاده از خمير فوندانت وترافل بيارائيد.

برچسب ها: کاپ کیکآشپزباشیافسانه ظروفیطرز تهیه کیک کاراملکاپ کیک موز و کاراملدرست کردن کیک موزمواد لازم کیک موزطرز تهیه کیک موز و کارامل تعداد بازديد: 1928 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است