Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 آذر 1399 - 11:00

كيـك هويـج با كرم پنيــر

كيـك هويـج با كرم پنيــر

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 8 عدد

روغن مايع ........................(ذرت، آفتابگردان يا كانولا)

80 ميلي‌ليتر.............. (يك‌سوم پيمانه)

شكر دانه‌ريز...............  75 گرم

تخم‌مرغ ................ 1عدد

هويج رنده كرده.............. 1 پيمانه

گردوي برشته و خرد كرده..................30 گرم

آرد.............  110 گرم

بيكينگ‌پودر...............يك‌دوم قاشق چايخوري

مخلوط دارچين و هل..............يك دوم قاشق چايخوري

 

مواد لازم براي تهية كرم پنير:

كرة‌ نرم.............. 20 گرم

پنير ماسكارپونه ............... 60 گرم

پودر شكر................. 100 گرم

پوست ليمو (رنده كرده).............. 1 قاشق چايخوري

آبليمو.................. 2 قاشق چايخوري

 

 

 آشپزباشی - افسانه ظروفی :

روش‌تهیه

فر را با دماي 180 درجة‌ سانتيگراد گرم كنيد و 8 قالب را به گنجايش 125 ميلي‌ليتر(يك‌دوم پيمانه) چرب نمائيد. آن‌گاه روغن، شكر و تخم‌مرغ را با همزن برقي بزنيد تا سبك و كمرنگ شود. سپس هويج، ‌گردو، آرد، بيكينگ‌پودر و ادويه را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا ماية فراهم كرده را در قالب‌ها بريزيد و به مدت تقريبي 20 دقيقه، در فر بپزيد. اكنون كيك‌ها را روي پنجرة سيمي خنك كنيد و رويشان كرم پنير بماليد. اينك كيك هويج را براي پيك‌نيك در بسته‌بندي مناسبي قرار دهيد.

روش تهية كرم پنير:

كره را در كاسة كوچكي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه پنير، پودر شكر، پوست ليمو و آبليمو را بيفزائيد و مخلوط كنيد تا كرم صاف و يكدستي حاصل شود.

 

خواص  هویج

هویج علاوه بر اینکه خوشمزه و دلچسب است برای سالاد و آبمیوه و سوپ نیز همیشه به کار می آید و برای سلامتی کلی بدن و پوست و چشم و دستگاه گوارش و دندان ها کاربرد دارد. بنابراین اگر از عطر خاص و طعم شیرین هویج خوشتان نمی آید این مقاله را با ما بخوانید تا شاید به خاطر مزایای سلامتی آن به خوردن هویچ علاقه مند شوید.

برچسب ها: کیک هویجكيـك هويـج با كرم پنيــرطرز تهیه كيـك هويـج با كرم پنيــر تعداد بازديد: 41 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است