Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:21

كیك كرم‌دار بُستن

كیك كرم‌دار بُستن

shooroshirin3

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 225 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌پینچ

 

 كره  120 گرم

 

شكر 150 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شیر 175 میلی‌لیتر (حدود سه‌چهارم پیمانه)

 

مواد لازم برای تهیه كرم

 

شیر 250 میلی‌لیتر (1‌پیمانه)

 

زرده تخم‌مرغ 3 عدد

 

شكر 90 گرم

 

آرد 25 گرم

 

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

 

كره 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم رویه

 

شكلات سیاه 25 گرم

 

كره 1 قاشق سوپخوری

 

پودر شكر 50 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آب داغ 1‌قاشق سوپخوری

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد، گرم كنید و دو قالب به قطر 20 سانتیمتر را چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را در كاسه مناسبی الك كنید. آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا مخلوط شوند و بعد تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید.

سپس وانیلین را اضافه كنید و به طور یك در میان شیر و مواد خشك را درون مایه بریزید. مایه فراهم‌كرده را به طور مساوی در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر بپزید. همینكه كیك‌ها كاملاً خنك شدند، بین دو عدد كیك كرم بمالید و رویش را با مواد رویه بپوشانید. كیك را برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید و دست‌كم 6 ساعت در یخچال نگه دارید.

روش تهیه كرم: شیر را بجوشانید. زرده‌های تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود و بعد آرد را به آن بیفزائید. حالا شیر را كم‌كم درون مایه تخم‌مرغی بریزید و روی اجاق پیوسته هم بزنید تا كرم غلیظ شود. آن‌گاه كرم را از روی حرارت بردارید و وانیلین و كره را به آن بیفزائید. سپس صبر كنید تا كرم كاملاً خنك شود و بعد آن را مصرف كنید.

روش تهیه مواد رویه: شكلات و كره را در كاسه كوچكی بریزید و روی بخار آب جوش بگذارید تا آب شود. آن‌گاه از روی حرارت بردارید و پودر شكر و وانیلین را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آب داغ را اضافه كنید تا مناسب مالیدن بر روی كیك شود.

یادآوری1: این كیك تا 5 روز در یخچال قابل نگه‌داری و میل كردن است.

یادآوری2: روی این كیك با شكلات میله‌ای و شكلات قهوه تزئین شده است.

 

برچسب ها: کیکآموزش کیککیک کرم دارکیک با کرمكیك كرم‌دار بُستنروش تهیه کیک بستنمواد لازم کیک بستنتهیه کیک کرم دار تعداد بازديد: 1021 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است