Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:34

كيك پرتقال و بادام مراكشي

كيك پرتقال و بادام مراكشي

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

كره 115 گرم

شكر دانه ريز 100 گرم

آب پرتقال  60 ميلي‌ليتر (يك چهارم پيمانه)

پوست پرتقال رنده كرده  2 قاشق چايخوري

تخم‌مرغ همزده  2 عدد

آرد سمولينا  150 گرم

بيكينگ‌پودر يك و يك‌دوم قاشق چايخوری

پودر بادام  100 گرم

پوست پرتقال رنده كرده  2 قاشق چايخوری

پودر شكر برای تزئين در صورت دلخواه

مواد لازم برای تهیه شربت:

آب پرتقال تازه  300 میلیليتر (يك و يك‌چهارم پيمانه)

شكر دانه ريز  150 گرم

دانه هل 8 عدد

ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

كره، شكر، نیمی از آب پرتقال و پوست پرتقال را در كاسه مناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط كنيد.

سپس مخلوط آرد، بيكينگ‌پودر و پودر بادام را همراه با باقيمانده آب پرتقال، به مايه بيفزائيد و آن را در قالب چربكرده به قطر 18 سانتيمتر بريزيد.

حالا كيك را به مدت تقريبي 30-40 دقيقه در فر گرم كرده با دماي 180 درجه سانتيگراد بپزيد. اكنون كيك را روی پنجره سیمی بگذاريد و پس از ده دقيقه، شربت را رويش بريزيد. اينك در صورت دلخواه میتوانيد كيك را با پودر شكر بيارائيد.

روش تهیه سيروپ: آب پرتقال، شكر و دانه‌های هل را در ظرف مناسبی بريزيد و روی حرارت بگذاريد تا شكر حل شود.

آن‌گاه شربت را 4 دقيقه بجوشانيد. سپس شربت را صاف كنيد و آن را مصرف نمائيد تا دانه‌های هل جدا شود اكنون سيروپ آماده مصرف است.

برچسب ها: انواع کیککیک پرتقالآشپزباشیمهدیس رحیمیانکیک پرتقال و بادام تعداد بازديد: 983 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است