Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 01:11

کیک ذرت | طرز تهیه کیک ذرت

کیک ذرت | طرز تهیه کیک ذرت

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

کیک ذرت | طرز تهیه کیک ذرت 

مواد لازم کیک ذرت برای 8 تا 10 نفر

کره نرم شده  155 گرم

شکر 120

تخم‌مرغ 3 عدد

پوست لیمو (رنده کرده)  یک‌دوم قاشق چایخوری

آبلیموی تازه  1  قاشق سوپخوری

آرد ذرت  115گرم

پودر بادام  150 گرم

بیکینگ‌پودر 1  قاشق چایخوری

خامه فرم داده شده  به میزان لازم

بریلو برای تزئین  در صورت دلخواه

پاپ کورن برای تزئین  در صورت دلخواه

آشپزباشی - کیک ذرت

برای شروع تهیه کیک ذرت ، فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. کره و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

همچنین نگاه کنید: خرید کتاب آموزش انواع کیک و شیرینی

سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا پوست لیمو و آبلیمو را اضافه کنید و بعد آرد ذرت، پودر بادام و بیکینگ پودر را درون این مایه بریزید و به آرامی به کمک لیسک مخلوط سازید.

اکنون مایه فراهم کرده را  در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 50 دقیقه در فر بپزید. اینک کیک ذرت را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه آن را از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شود.

اکنون روی کیک ذرت را با خامه فرم داده بپوشانید و اندکی بریلوی کاراملی رویش بریزید حالا روی کیک ذرت را با پاپ کورن و بریلو بیارائید.

برچسب ها: کیک خانگیکیک ذرتطرز تهیه کیک ذرتکیک ذرت خوشمزهآموزش کیک ذرتمواد لازم کیک ذرتدرست کردن کیک ذرت تعداد بازديد: 752 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است