Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 21:08

کیک بستنی

کیک بستنی

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم 10-12 نفر

کرة‌ نرم شده........... 125 گرم

شکر دانه‌ریز.......... 180 گرم

اسانس وانیل............ 1 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ.............. 2  عدد

آرد.......... 250 گرم

پودر کاکائو................ 2 قاشق سوپخوری

نمک................... یک‌چهارم قاشق چایخوری

ماست پاستوریزه............... 250 میلی‌لیتر کم چرب

رنگ قرمز خوراکی ............1 قاشق سوپخوری

سرکة سفید..............2 قاشق چایخوری

بیکینگ سودا ..............1 قاشق چایخوری

بستنی وانیلی............ 2 لیتر

مربای آلبالو و برگ نعنا..............برای تزئین

 

آشپزباشی -  افسانه ظروفی :

 روش‌تهیه :

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی پزی را به اندازة 30×40 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و هم بزنید. سپس مخلوط الک کردة آرد، پودر کاکائو و نمک را همراه با ماست به طور یک در میان درون مایة‌ فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید. حالا رنگ را بیفزائید و سرکه و بیکینگ‌سودا را با هم مخلوط سازید و به مایة کیک اضافه کنید. اکنون مایة به دست آمده را در سینی بریزید و کیک را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید. همینکه کیک خنک شد، آن را از وسط دو قسمت کنید و یکی از آنها را در سینی مناسبی که هم اندازة کیک باشد، قرار دهید. اینک روی کیک را با بستنی وانیلی بپوشانید و کیک بعدی را رویش بگذارید و قدری فشار دهید تا دو لایة کیک به بستنی بچسبند. آن‌گاه روی آن را با فویل بپوشانید و در فریزر قرار دهید. هنگام مصرف، کیک بستنی را به اندازة دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید. در صورت دلخواه روی کیک بستنی را با مربای آلبالو و برگ نعنا بیارائید.

برچسب ها: کیککیک بستنیطرز تهیه کیک بستنیافسانه ظروفی تعداد بازديد: 869 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است