Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 16:11

کیــک پسته و بلوبری

کیــک پسته و بلوبری

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 6-8 نفر

تخم‌مرغ.......... 5 عدد

شکر............. 125 گرم

آب‌جوش............. 1 قاشق سوپخوری

وانیلین ............یک هشتم قاشق چایخوری

کرة آبکرده یا روغن مایع ................60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

آرد نول............... 100 گرم

پستة آسیاب کرده............. 100 گرم

رنگ سبز خوراکی........... به میزان لازم

خامة قنادی فرم گرفته حدود.............. 500 گرم

بلوبری......... به میزان لازم

برگ نعنا............ به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی :

روش‌تهیه

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و کف قالب را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه زردة تخم‌مرغ‌ها را همراه با سه چهارم از شکر، آبجوش و وانیلین با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود (می‌باید حجمش افزایش یابد).  سپس کره را به آن بیفزائید. حالا سفیدة تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و باقیماندة شکر را کم‌کم افزوده و مخلوط کنید. اکنون زرده و سفیدة همزده را به آرامی بالیسک مخلوط نمائید و مراقب باشید که حجم مایه از بین نرود! آن گاه آرد و پسته را به این مایه اضافه کنید و به آرامی مخلوط سازید. اینک اندکی رنگ سبز خوراکی به مایة کیک بیفزائید و مایة فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر بپزید. برای اطمینان از پخت کیک، به آرامی ضربه‌ای روی کیک بزنید و چنانچه جای انگشتانتان روی کیک باقی نماند، کیک پخته است. سپس کیک را روی پنجرة سیمی قرار دهید ولی از قالب جدا نکنید! همینکه کیک کاملاً خنک شد، آن را از ارتفاع به سه قسمت برش دهید و بین لایه‌های کیک، خامه بمالید و بلوبری بگذارید. حالا رو و اطراف کیک را نیز با خامه بپوشانید و کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید. اکنون کیک را با بلوبری و برگ نعنا بیارائید.

 

خواص بلوبری

ثابت شده است که بلوبری یک داروی مفید برای کلسترول است. مصرف سالم آب بلوبری دو بار در هفته به شما کمک می کند تا سطح کلسترول خود را کنترل کنید!

 

یادآوری

بهتر است کیک یک شب در قالب بماند و روز بعد آن را برش دهید و با خامه و میوه بپوشانید.

برچسب ها: تزیین کیککیککیک پستهخامه کشی کیککیــک پسته و بلوبری تعداد بازديد: 848 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است