Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 09:37

کیک سیروپ بادامی

کیک سیروپ بادامی

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

کره......................... 100 گرم

شکر.................. 155 گرم

تخم مرغ................ 4 عدد

وانیلین.................. یک چهارم قاشق چایخوری

میپل سیروپ.................2 قاشق سوپخوری

آرد...................... 200 گرم

بیکینگ پودر............... 1 قاشق چایخوری

بادام آسیاب کرده................. 100 گرم

ماست............. 200 گرم

 

مواد لازم برای تهیة کرم

پنیر خامه‌ای................ 100 گرم

کره................. 30 گرم

وانیلین................ یک چهارم قاشق چایخوری

پودر شکر............... 50 گرم

پودر بادام................. 50 گرم

خامة فرم گرفته.................. 150 گرم

آشپزباشی - مريم اميري:

روش‌تهیه

قالب مربع 25 سانتیمتری را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزائید و هر تخم‌مرغ را یک دقیقه هم بزنید. حالا وانیلین و میپل سیروپ را افزوده و مخلوط کنید. اکنون مخلوط آرد، بیکینگ‌پودر و پودر بادام را همراه با ماست، درون مایة فراهم کرده بریزید و هم بزنید و آن را در قالب بریزید. آن‌گاه قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بگذارید و کیک را به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید. پس از چند دقیقه، کیک را از قالب جدا کنید و بگذارید خنک شود. حالا کیک را با برشگر به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید و رویش پودر شکر بپاشید. اکنون کرم فراهم کرده را در کیسة مخصوص شیرینی‌پزی دارای ماسورة ساده بریزید و کرم را روی کیک قرار دهید. حالا کیک را با گلبرگ رز بیارائید. در صورت دلخواه می‌توانید قدری مارمالاد زردآلو به دیوارة کیک‌ها بمالید و با بادام خرد کرده بپوشانید.

روش تهیة کرم

پنیر خامه‌ای، کره و وانیلین را با همزن برقی بزنید و پودر شکر را کم‌کم به آن بیفزائید و مخلوط کنید. آن‌گاه پودر بادام را همراه با خامه درون کرم بریزید و مخلوط کنید.

خواص  بادام

پتاسیم موجود در بادام به تنظیم فشار خون کمک می‌کند و نوسان فشار خون را کنترل می‌کند. سایر مواد مغذی موجود در بادام هم باعث ایجاد تعادل لازم برای بدن می‌شود که می‌تواند از بیماری‌های بسیاری جلوگیری کند. تعادل ویتامین‌ها و موادمعدنی برای داشتن زندگی سالم ضروری است.

برچسب ها: کیککیک بادامآموزش شیرینی پزیکیک سیروپ بادامیطرز تهیه کیک سیروپ بادامی تعداد بازديد: 428 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است