Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 19:53

كیك مرمری شكلاتی

كیك مرمری شكلاتی

shooroshirin5

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

شكلات سفید 75 گرم

 

شكلات سیاه 75 گرم

 

كره‌ی خرد كرده 175 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكر ریز 175 گرم

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

بادام آسیاب كرده 75 گرم

 

آرد 125 گرم

 

مواد لازم رویه

 

شكلات سفید خرد كرده  50 گرم

 

شكلات سیاه خرد كرده  75 گرم

 

خامه‌ی صبحانه 50 گرم

 

كره  100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به قطر 20 سانتیمتر چرب سازید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه شكلات سفید و سیاه را در دو كاسه‌ی جداگانه بریزید و به روش بن‌ماری آب كنید.

حالا كره، وانیلین، و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و زرده‌های تخم‌مرغ را یكی‌یكی بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس بادام و یك قاشق سوپخوری از آرد را به این مایه اضافه كنید و هم بزنید. اكنون سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را به مایه‌ی فراهم كرده بیفزائید.

اینك باقیمانده‌ی آرد را نیز درون مایه بریزید و مخلوط كنید و آن را نصف كنید. حالا به یك قسمت شكلات سفید آبكرده و به قسمت دیگر، شكلات سیاه آبكرده بیفزائید.

آن‌گاه با قاشق بستنی هر دو مایه را كنار هم در قالب بریزید و با خلال چوبی به شكل مرمری درآورید. قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، كیك را بپزید.

همینكه كیك كاملا خنك شد، رو و اطراف آن را با كرم گاناش سیاه بپوشانید و با كرم گاناش سفید به شكل مرمری بیارائید.

روش تهیه‌ی رویه‌ی كیك: هر دو شكلات را به‌طور جداگانه با نیمی از خامه روی حرارت مستقیم و ملایم قرار دهید تا شكلات در خامه حل شود. سپس كره را به دو قسمت تقسیم كنید و هر قسمت را به یك ظرف بیفزائید و از روی حرارت بردارید و بگذارید تا كاملا خنك شود.

 

برچسب ها: انواع کیککیک شکلاتیكیك مرمری شكلاتیآموزش کیککیک مرمریکیک و شیرینیآموزش قنادیرویه کیک تعداد بازديد: 2140 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است