Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 07:30

طرز تهیه کیک فنجانی با كرم پنیر

طرز تهیه کیک فنجانی با كرم پنیر

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک فنجانی با كرم پنیر

كره نرم شده 115 گرم

 

شكر ریز 80 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

آرد 115 گرم

 

بیكینگ پودر یك دوم قاشق چایخوری

 

وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری

 

توت فرنگی خردكرده  100 گرم

 

مواد لازم برای تهیه كرم پنیر

 

پنیر خامه‌ای 150 گرم

 

پودر شكر 60 گرم

 

وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری

 

رنگ خوراكی به دلخواه به میزان لازم

آشپزباشی

 طرز تهیه کیک فنجانی با كرم پنیر

ابتدا قالب 12 تائی مافن را، با كپسول‌های كاغذی بپوشانید.  بعد كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و سبك شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را به تدریج بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد، بیكینگ پودر و وانیلین را بیفزائید و مخلوط سازید.

حالا توت‌ فرنگی را درون مایه بریزید و به آرامی هم بزنید. اكنون مایه را بین 12 كپسول كاغذی تقسیم كنید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.

بعد كیك‌ها را روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملاً خنك شوند. سپس روی هر یك از كیك‌ها را با كرم پنیر بپوشانید و به دلخواه خود آن را تزئین نمائید.

روش تهیه كرم پنیر

پنیر خامه‌ای، پودر شكر و وانیلین را در كاسه كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شوند. سپس رنگ دلخواه خود را بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: کیکآموزش شیرینیآموزش کیککیک با کرم پنیرکیک فنجانیطرز تهیه کیکآشپزباشیمواد لازم کیک فنجانیكیك فنجانی با كرم پنیرروش تهیه کیک با کرمطرز تهیه کیک فنجانی با كرم پنیردرست کردن کیک تعداد بازديد: 777 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است