Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 5 مرداد 1396 - 13:20

مافین گلابی | طرز تهیه مافین گلابی

مافین گلابی | طرز تهیه مافین گلابی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مافین گلابی | طرز تهیه مافین گلابی

مواد لازم این مافین برای 12 عدد

گلابی  6 عدد ریز

کره 35 گرم

شکر 35 گرم

آب 60 میلی‌لیتر (یک چهارم پیمانه)

آرد 230 گرم

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

جوز هندی (رنده کرده) یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر دارچین یک‌دوم قاشق چایخوری

شکر 125 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد

کره آب کرده و خنک شده 75 گرم

ماست پرچرب 265 گرم

شیر 80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

آشپزباشی - مریم امیری

طرز تهیه مافین گلابی:

پوست گلابی‌ها را بگیرید و هر یک را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. آنگاه گلابی‌ها را همراه با کره، شکر و آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

سپس آن را بجوشانید و بگذارید گلابی‌ها  اندکی نرم شوند و آب داخل ظرف کاملا کشیده شود. حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا گلابی‌ها خنک شوند.

اکنون آرد و بیکینگ‌پودر را در ظرف مناسبی الک کنید و جوز، دارچین و شکر را به آن بیفزائید و مخلوط سازید.

آنگاه وسط این مواد حفره‌ای ایجاد کنید و تخم‌مرغ، کره، ماست و شیر را درون آ‌ن بریزید و مواد را با قاشق فلزی هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

اینک مایه فراهم کرده را در قالب‌های مافین دارای کپسول‌های کاغذی بریزید به گونه‌ایکه یک‌دوم از حجم قالب‌ها خالی بماند.

سپس در هر قالب یک برش گلابی بگذارید و مافین گلابی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: مافینمینی مافینمافین گلابیطرز تهیه مافین گلابیآموزش مافین گلابی تعداد بازديد: 60 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است