Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 00:24

طرز تهیه کیک فنجانی قهوه

طرز تهیه کیک فنجانی قهوه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک فنجانی قهوه

كره  125 گرم

 

شكر 165 گرم

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

پودر كاكائو  25 گرم

 

آرد  200 گرم

 

نمك یك پینچ

 

بیكینگ‌پودر  1 قاشق چایخوری

 

شیر  180 میلی‌لیتر

 

قهوه  2 قاشق سوپخوری

 

آب جوش  2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه كرم

 

كره  60 گرم

 

پودر شكر 120 گرم

 

شیرگرم 1 قاشق سوپخوری

 

قهوه  1 قاشق سوپخوری

 

پودر كاكائو  1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- فرحناز سلیمی

طرز تهیه کیک فنجانی قهوه

كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس پودر كاكائو، آرد، نمك و بیكینگ‌پودر را الك كنید و همراه با شیر یك در میان به مایه بیفزائید. حالا قهوه حل كرده در آبجوش را درون مایه بریزید و مخلوط سازید و آن را بین قالب‌های مافین تقسیم كنید.

حالا قالب را درون فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید. اكنون صبر كنید تا كیك‌ها روی پنجره سیمی خنك شوند. بعد روی آن‌ها را با كرم بپوشانید و در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه كرم

كره و پودر شكر را، در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. اكنون شیر، قهوه و پودر كاكائو را بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: کیککیک قهوهکیک فنجانیروش تهیه کیک فنجانیآموزش شیرینی پزیآشپزباشیفرحناز سلیمیكیك فنجانی قهوه تعداد بازديد: 921 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است