Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 07:22

كیك پرتقالی

كیك پرتقالی

shooroshirin5

0 0

سخت

12 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 250 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر كاسترد 40 گرم

 

شكر ریز 250 گرم

 

كره‌ی نرم 80 گرم

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

پوست پرتقال رنده كرده 2 قاشق چایخوری

 

آب پرتقال 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم كره‌ای پرتقالی

 

پودر شكر الك كرده 90 گرم

 

كره‌ی خرد كرده 125 گرم

 

آب پرتقال 1 قاشق سوپخوری

 

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالب كیك را به قطر 23 سانتیمتر چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بیكینگ‌پودر و پودر كاسترد را در كاسه‌ی مناسبی الك كنید.

آن‌گاه شكر و كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید.

سپس پوست پرتقال را درون مایه بریزید و مواد خشك و آب پرتقال را در چند نوبت به‌طور یك در میان به مایه بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكنواخت شود.

حالا مایه‌ی فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 50 دقیقه در فر بپزید.

اكنون صبر كنید كیك كاملاً خنك شود و رو و اطرافش كرم بمالید و با خمیر فوندانت سبزرنگ بپوشانید.

اینك كیك را به كمك شابلون، با آیسینگ رویال بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه‌ی كرم كره‌ای پرتقالی

همه‌ی مواد را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

روش تهیه‌ی خمیر فوندانت

480 گرم پودر شكر نرم و الك كرده را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و وسط آن حفره‌ای ایجاد كنید. آن‌گاه 3 قاشق سوپخوری آب را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و 3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین به آن بیفزائید و به روش بن‌‌ماری حل كنید.

سپس 2 قاشق چایخوری گلیسیرین، 2 قاشق سوپخوری گلوكز و قدری اسانس دلخواهتان را به محلول ژلاتینی اضافه كنید و آن را در پودر شكر بریزید. حالا با قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود.

خمیر را در كیسه‌ی نایلونی نگه دارید تا خشك نشود!

روش تهیه‌ی آیسینگ رویال

یك عدد سفیده‌ی تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آن‌گاه 70 گرم پودر شكر نرم را كم‌كم به آن بیفزائید و با همزن برقی بزنید. سپس یك قاشق چایخوری آبلیموی تازه به آن اضافه نمائید.

 

برچسب ها: انواع کیکكیك پرتقالیآموزش کیککیک و شیرینیشیرینی و دسردستور تهیه کیکكرم كره ای پرتقالیخمیر فوندانتآیسینگ رویال تعداد بازديد: 821 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است