Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 07:15

كیك توت‌فرنگی كلاسیك | طرز تهیه کیک توت فرنگی

كیك توت‌فرنگی كلاسیك | طرز تهیه کیک توت فرنگی

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

كیك توت‌فرنگی كلاسیك | طرز تهیه کیک توت فرنگی

مواد لازم جهت پخت کیک توت‌فرنگی كلاسیك

 كره بی نمك (در دمای محیط) 180 گرم

 

شكر دانه ریز  160 گرم

 

وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری

 

بادام آسیاب كرده 60 گرم

 

آرد 200 گرم

 

بیكینگ پودر یك و یك دوم قاشق چایخوری

 

شیر 3 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ 3 عدد درشت

 

مواد لازم میانی:

 

توت فرنگی خرد كرده 450 گرم

 

شكر 100 گرم

 

آب 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

 

آرد ذرت دو و یك دوم قاشق سوپخوری

 

آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری

 

ژله توت فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

طرز تهیه کیک توت فرنگی:

برای پخت كیك توت‌فرنگی كلاسیك همه مواد كیك را در كاسه همزن برقی بریزید و با سرعت كند همزن بزنید تا مخلوط شوند. آن‌گاه سرعت همزن را افزایش دهید و مواد را تا جائیكه كمرنگ و غلیظ شود، هم بزنید (در حدود 5 دقیقه).

سپس مایه فراهم كرده كیك را در قالب پای به قطر 25 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.

حالا بگذارید كیك توت فرنگی كاملا خنك شود و بعد مواد میانی را روی كیك بریزید. اكنون كیك را به مدت یك شب یا دست كم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

روش تهیه مواد میانی کیک توت فرنگی: توت فرنگی‌ها و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه آب، آرد ذرت و آبلیمو را در ظرف مناسب دیگری بریزید و روی حرارت ملایم بپزید تا سس اندكی غلیظ شود.

سپس ژله توت فرنگی را به آن بیفزائید و هم بزنید تا حل شود. حالا این سس را روی توت فرنگی‌ها بریزید و به آرامی مخلوط كنید.

 

برچسب ها: كیك توت‌فرنگی كلاسیكکیک توت فرنگیکیک کلاسیک توت فرنگیکیک کلاسیکطرز تهیه کیک توت فرنگیآموزش کیک توت فرنگیدرست کردن کیک توت فرنگی تعداد بازديد: 1045 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است