Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 24 مرداد 1399 - 21:53

کیک دارچینی به شکل کلاه بافتنی

کیک دارچینی به شکل کلاه بافتنی

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای6-8 نفر

تخم‌مرغ   3 عدد

شکر دانه ریز   100 گرم

روغن مایع  100 میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه سرخالی)

آرد   150 گرم

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

نمک  1 پینچ

دارچین  1 قاشق چایخوری

گردوی برشته و خرد کرده  50 گرم

خامه شیرین شده قنادی همزده و فرم گرفته   حدود 350-450 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

قالب را به شکل نیم کره و به گنجایش یک لیتر چرب کنید و آرد بپاشید و فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی بزنید تا شکر حل شود و تخم‌مرغ‌ها کمرنگ و سبک شوند.

سپس روغن مایع را بیفزائید و هم بزنید و بعد مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را به این مایه بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا گردو را اضافه کنید و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید.

اکنون کیک را به مدت تقریبی 40-50 دقیقه در فر بپزید و برای اطمینان از پخت کامل کیک، سیخ چوبی کوچکی را در کیک فرو کنید و چنانچه مایه کیک به سیخ چوبی نچسبیده باشد،

کیک پخته است. اینک کیک را روی پنجره‌ سیمی خنک کنید و بعد آن را از ارتفاع به سه قسمت برش دهید.

آن‌گاه بین لایه‌های کیک، خامه بمالید و باقیمانده خامه را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده و کنگره‌دار بریزید.

سپس کیک را روی ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید و کیک را مطابق تصویر به شکل کلاه بافتنی بیارائید.

برای ساختن قسمت منگوله کلاه، برشی از روی کیک بردارید و آن را خرد کنید.

سپس قدری خامه به آن بیفزائید تا خمیر شود.

حالا آن را به شکل توپ درآورید و برای قسمت بالای کلاه آن را روی کیک قرار دهید.

برای آراستن کیک به شکل کلاه از ماسوره‌های M1 و شماره‌ 3 استفاده کنید.

می‌توانید لایه‌‌های کیک را قدری با شربت ساده (بار) مرطوب کنید.

برچسب ها: کیکشیرینی دارچینیکیک دارچینیآشپزباشیوانیلشور و شیریندارچینکیک دارچینی به شکل کلاه بافتنی تعداد بازديد: 426 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است