Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 اسفند 1396 - 16:29

طرز تهیه کیک شكلات و نارگیل

طرز تهیه کیک شكلات و نارگیل

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک شکلات و نارگیل

كره  125 گرم

 

شكر  90 گرم

 

شكر قهوه‌ای 2 قاشق سوپخوری

 

عسل  2 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

 

نارگیل 45 گرم

 

شكلات خردكرده  60 گرم

 

آرد 185 گرم

 

بیكینگ پودر 1و یك دوم قاشق چایخوری

 

شیر 170 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

 

نارگیل و پودر شكر برای تزئین  به میزان لازم

 

مواد لازم رویه

 

شكلات سیاه  200 گرم

 

خامه 90 گرم

آشپزباشی- مژگان فرهنگ

طرز تهیه کیک شكلات و نارگیل

كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود. آن‌گاه شكر قهوه‌ای و عسل را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس تخم‌مرغ‌های همزده را بتدریج اضافه كنید و هم ‌زدن را ادامه دهید. حالا نارگیل و شكلات را بیفزائید. اكنون آرد و بیكینگ پودر را با هم الك كنید و با شیر در دو نوبت به مایه بیفزائید.

اینك مایه را در قالبی به قطر 20 سانتیمتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 50 دقیقه قرار دهید تا كاملاً بپزد و روی آن طلائی رنگ شود. پس از 10 دفیقه كیك را از قالب در آورید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. بعد روی آن را با مواد رویه بپوشانید و با نارگیل و پودر شكر تزئین كنید.

روش تهیه رویه

خامه و شكلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكلات ذوب شود.

 

برچسب ها: کیککیک نارگیلآموزش شیرینی پزیآشپزباشیمژگان فرهنگكیك شكلات و نارگیلروش تهیه کیک شکلاتمواد لازم کیک شکلات تعداد بازديد: 476 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است