Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:33

كیك فنجانی مخملی

كیك فنجانی مخملی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 160 گرم

 

پودر كاكائو 1 قاشق سوپخوری

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكر  120 گرم

 

روغن مایع (ذرت) سه‌چهارم پیمانه

 

تخم‌مرغ 2 عدد درشت

 

رنگ قرمز (ژله‌ای)  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

وانیلین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

دوغ بی‌نمك  125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

بیكینگ‌سودا  سه چهارم قاشق چایخوری

 

سركه سفید 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم كرم پنیر

 

كره 125 گرم

 

پنیر ماسكارپونه 180 گرم

 

پودر شكر 300 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی – افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافن را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید. آرد، پودر كاكائو و نمك را در كاسه‌ای الك كنید و كنار بگذارید.

 آن‌گاه شكر و روغن را با سرعت كند همزن برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند و بعد تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، بزنید. سپس رنگ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا مواد خشك و دوغ را به‌طور یك در میان درون مایه بریزید و به همزدن ادامه دهید، بیكینگ‌سودا و سركه را در كاسه‌ كوچكی بریزید و آن را به مایه بیفزائید. اكنون مایه فراهم كرده را در كپسول‌ها بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.

همینكه كیك‌ها كاملاً خنك شدند رویشان را با كرم پنیر بیارائید و در صورت دلخواه با پروانه‌های شكلاتی دست ساخت‌تان تزئین كنید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیمواد اولیه شیرینیطرز تهیه شیرینیپخت شیرینیكیك فنجانیكیك مخملی تعداد بازديد: 754 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است