Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 تیر 1398 - 01:28

موس انار با كیك اسفنجی

موس انار با كیك اسفنجی

shooroshirin5

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر 50 گرم

 

آب انار 200 میلی‌لیتر

 

پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری

 

آب 3 قاشق سوپخوری

 

خامه‌ی فرم‌گرفته 300 گرم

 

كیك اسفنجی یك عدد به قطر 20 سانتیمتر

 

دانه‌ی انار 200 گرم

آشپزباشی- مریم امیری

 

زرده‌های تخم‌مرغ را با شكر مخلوط كنید، روی بخار آب جوش قرار دهید و مرتب هم بزنید تا كاملاً غلیظ و كمرنگ شود. سپس از روی حرارت بردارید و آن را با آب انار گرم كرده مخلوط سازید.

پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌‌ماری حل كنید و به مواد یاد شده بیفزائید. صبر كنید مایه، كمی خنك شود. سپس خامه‌ی فرم گرفته را اضافه نمائید و خوب مخلوط سازید.

در آخر، سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. حالا آن را با مایه مخلوط نمائید. اینك كیك اسفنجی را از ارتفاع دو قسمت كنید.

یك قسمت از كیك را داخل قالب كمربندی قرار دهید و موس انار را روی آن بریزید. سپس لایه‌ی دیگر كیك را روی آن بگذارید و در یخچال نگه‌دارید.

بعد از چند ساعت، دسر را از قالب بیرون آورید و با خامه‌ی فرم گرفته و دانه‌های انار بیارائید.

نكات خواندنی

برای تهیه خامه فرم گرفته مطلوب می‌باید خامه‌ای را در نظر بگیرید كه چربی آن از 35 درصد كمتر نباشد.

به ازای هر یك كیلوگرم خامه مناسب، 250گرم شكر به آن افزوده و مخلوط كنید و پس از سرد شدن كامل، با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و جای خطوط مفتول همزن روی خامه محو نشود.

مراقب باشید، یخ‌زدگی خامه را با فرم گرفتن آن اشتباه نگیرید. در فواصل زدن خامه، چنانچه یخ‌زده باشد به آن استراحت دهید.

به این معنی كه همزن را خاموش كنید و پس از چند دقیقه دوباره آن را بزنید.

این كار راچند بار تكرار كنید و در نظر داشته باشید كه سرعت متوسط همزن برقی، مناسب‌ترین سرعت برای تهیه خامه فرم گرفته است.

 

برچسب ها: آموزش موسانواع دسرآموزش دسرکیک و شیرینیانواع موسشیرینی پزیآشپزباشیموس انار با كیك اسفنجی تعداد بازديد: 904 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این موس چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است