Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 01:23

کاپ کیک لیموناد صورتی

کاپ کیک لیموناد صورتی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 10-12 عدد

سفيده  تخم‌مرغ  ٣ عدد

شير  ٦٠ ميلي ليتر (یک‌چهارم پیمانه)

پوست ليمو (رنده كرده)  1 قاشق چايخوری

كره نرم شده  ٩٠ گرم

شكر١٢٠ گرم

آرد ١٨٠ گرم

بيكينگ پودر یک‌دوم قاشق چايخوري

نمك١ پینچ

ليموناد صورتی ٣٠ ميلي ليتر (2 قاشق سوپخوری)

رنگ صورتی خوراکی در صورت دلخواه به میزان لازم

مواد لازم برای تهيه ليموناد صورتی

شكر  40 گرم

آب  160 ميلي ليتر (دو سوم پیمانه)

آب زرشك  2 قاشق سوپخوری

آب ليمو 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه كرم ليموناد

پنير خامه ای  ٢٥٠ گرم

پودر شكر  ١٠٠ گرم

خامه فرم گرفته  ٢٥٠ گرم

ليموناد  ٣ قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

روش تهیه

سفيده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقي بزنيد تاسفید شود و فرم بگیرد. آنگاه شير و پوست ليمو را به آن بیفزائید.

سپس كره و شكر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود و بعد مخلوط الک‌کرده آرد و بيكينگ پودر را به آن بيفزاييد.

حالا مخلوط سفیده تخم‌مرغ و شیر را به آن افزوده و در آخر ليموناد و رنگ را به آن بيفزائيد.

اکنون مایه فراهم کرده را در کپسول‌های کاغذی بریزید وکاپ‌کیک را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم‌ کرده با دمای  180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه کاپ‌کیک خنک شد، آن را با کرم لیموناد بیارائید.

روش تهیه ليموناد صورتی

شكر و نیمی از آب را در ظرف مناسبي بریزید و روی حرارت ملايم بگذاريد تا شکر حل شود.

آن‌گاه باقیماندة آب، آب زرشگ و آب ليمو را بیفزائید و اجازه دهید تا اندکی بجوشد. سپس آن را از روی حرارت بردارید.

 

روش تهیه کرم لیموناد

پنیر خامه‌ای و پودر شکر را داخل کاسه همزن برقی بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. آن‌گاه خامه فرم گرفته و لیموناد را به آن بیفزائید.

برچسب ها: انواع کاپ کیکآشپزباشیمهدیس رحیمیانطرز تهیه کاپ کیککاپ کیک لیموناد صورتیطرز تهیه کاپ کیک لیمونادمواد لازم برای تهیه کاپ کیک لیموناد تعداد بازديد: 218 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است