Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:24

كیك شكلات داغ

كیك شكلات داغ

shooroshirin1

0 0

متوسط

15 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 220 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك و ‌یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر كاكائو یك‌چهارم پیمانه

 

نمك 1 پینچ

 

كره‌ نرم 180 گرم

 

شكر قهوه‌ای روشن 150 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

شكلات سفید خرد كرده 90 گرم

 

برگ‌های شكلاتی برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ سس شكلات سفید

 

شكلات سفید خرد كرده 90 گرم

 

خامه‌ صبحانه 160 میلی‌لیتر

 

شیر 2-3 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سعید بابا رحیمی

 

فر را با دمای 160 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به گنجایش تقریبی 4 پیمانه چرب نمائید. آرد، بیكینگ‌پودر، پودر كاكائو و نمك را در كاسه‌ مناسبی الك كنید و كنار بگذارید.

آن‌گاه كره، شكر و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و پیوسته هم بزنید.

سپس مخلوط آرد را اضافه كنید و خوب هم بزنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود.

اكنون شكلات را به این مایه بیفزائید و مخلوط كنید. اینك مایه‌ فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 30-40  دقیقه، در فر بپزید.

آن‌گاه كیك را با برگ‌های شكلاتی یا تكه‌های شكلات سفید بیارائید و با سس شكلات سفید میل كنید.

روش تهیه سس شكلات سفید: شكلات سفید و خامه را در ظرف مناسب و كوچكی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكلات آب شود. سپس شیر را بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: انواع کیکپخت کیکكیك شكلاتطرز تهیه كیك شكلاتمواد اولیه كیك شكلاتآشپزی با شکلات تعداد بازديد: 824 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است