Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 10:30

كیك شكلاتی با نوتلا

كیك شكلاتی با نوتلا

shooroshirin1

0 0

سخت

12 نفر

مواد مورد نیاز

كره نرم 200 گرم

 

شكر قهوه‌ای 200 گرم

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 2عدد

 

شكلات آبكرده 200 گرم

 

آرد 265 گرم

 

بیكینگ‌پودر  یك‌ویك‌دوم قاشق چایخوری

 

 

 

پودر كاكائو 30 گرم

 

شیر  180 میلی‌گرم (سه‌چهارم پیمانه)

 

كرم شكلات فندقی (نوتلا) 1 پیمانه

 

شكلات تخم‌مرغی 60 عدد كوچك

آشپزباشی – سحر سامانی

 

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب را به قطر 18 سانتیمتر چرب نمائید. كره، شكر و وانیل را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كرم‌رنگ شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس شكلات را درون مایه بریزید و مخلوط نمائید. حالا مخلوط الك كرده آرد، بیكینگ‌پودر و پودر كاكائو را همراه با شیر به مایه فراهم كرده بیفزائید و مخلوط كنید و آن را در قالب بریزید.

رویش را صاف كنید و به مدت تقریبی یك ساعت تا یك‌ساعت و ربع در فر بپزید. اینك كیك را از فر در آورید و پس از 15 دقیقه روی پنجره سیمی برگردانید و بگذارید كاملاً‌ خنك شود.

 آن‌گاه روی كیك را با كرم شكلات فندقی (نوتلا) بپوشانید و با شكلات‌های تخم‌مرغی شكل بیارائید.

 

برچسب ها: انواع کیکآموزش کیکپخت کیکكیك شكلاتیطرز تهیه کیکمواد اولیه کیک تعداد بازديد: 1185 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است