Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:33

کیک ارده اسپایسی

کیک ارده اسپایسی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 نفر

تخم‌مرغ 3 عدد

شکر 170 گرم

ماست 230 گرم

روغن مایع 150 گرم

ارده 100 گرم

آرد 270 گرم

بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری

مواد لازم میانی

شکر قهوه‌ای  50 گرم

پودر هل  یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

کنجد  به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به گنجایش تقریبی 9 پیمانه چرب کنید و کنجد بپاشید.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

سپس همزن را خاموش کنید و ماست، روغن مایع و ارده را به مایه تخم‌مرغی بیفزائید و با مفتول دستی مخلوط کنید.

حالا مخلوط الک کرده آرد و بیکینگ‌پودر را نیز افزوده و مخلوط نمائید.

اکنون نیمی از مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و در حدود 15 دقیقه در فر بپزید.

سپس کیک را از فر درآورید و مواد میانی را رویش بریزید و باقیمانده مایه کیک را بیفزائید و رویش را صاف کنید.

اینک کیک را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.

آن‌گاه کیک را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود.

حالا کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

یادآوری: در صورت تمایل می‌توانید کیک رابا سس کارامل بیارایید

برچسب ها: کیک عصرانهآشپزباشیآرزو گنجیکیک اسپایسیکیک اردهکیک خوشمزه خونگیکیک ارده اسپایسیمواد لازم برای تهیه کیک ارده اسپایسیطرز تهیه کیک ارده اسپایسی تعداد بازديد: 495 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است