Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 شهریور 1398 - 19:35

کیک ملون

کیک ملون

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر 

تخم‌مرغ 8 عدد

شکر دانه‌ریز 180 گرم

آب جوش 2 قاشق سوپخوری

وانیلین یک هشتم قاشق چایخوری

آرد نول 180 گرم

کره آبکرده و خنک شده 100 گرم

شربت ساده به میزان لازم

خامه شیرین شده قنادی حدود 750 گرم

ملون یا شاپسند حدود 2-3 عدد

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف دو قالب مربع را به اندازه 22 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها، سه چهارم از شکر، آب جوش و وانیلین را در کاسه همزن برقی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.

سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و بعد باقیمانده شکر را کم کم به آن بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا سفیده‌های تخم‌مرغ فرم بگیرند.

حالا زرده‌ها و سفیده‌های همزده را به آرامی و با لیسک مخلوط کنید و آرد را در دو یا سه نوبت به این مایه بیفزائید.

اکنون کره را نیز درون مایه فراهم کرده کیک بریزید و به آرامی هم بزنید.

مراقب باشید که مایه کیک حجم خود را از دست ندهد!

اینک مایه به دست آمده را بطور مساوی در قالب‌ها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید.

کیک‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد هر یک از ارتفاع به دو قسمت برش دهید.

آن‌گاه روی لایه‌های کیک شربت بمالید و با خامه فرم گرفته و برش‌های ملون، لایه‌های کیک را روی هم قرار دهید.

سپس رو و اطراف کیک را با خامه بپوشانید و کیک را روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

حالا به کمک قاشق مخصوص، توپ‌های کوچکی از ملون برش دهید و روی کیک را با آن بیارائید.

یادآوری

همانطور که می‌دانید ملون میوه‌ای سبزرنگ و شاپسند نارنجی رنگ می‌باشد.

در این رسپی از میوه شاپسند استفاده شده است.

می‌توانید از هر دو میوه در تهیه این کیک بهره ببرید.

برچسب ها: کیک و شیرینیشیرینی پزیطرز تهیه کیکآشپزباشیشور و شیرینکیک ملوندستور تهیه کیک ملونروش تهیه کیک ملون تعداد بازديد: 374 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است