Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 اسفند 1396 - 16:25

كیك شكلاتی

كیك شكلاتی

shooroshirin5

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد یك و سه‌چهارم پیمانه 

 

پودر كاكائو یك‌دوم پیمانه

 

بیكینگ‌پودر یك و یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

كره 180 گرم

 

شكر دو سوم پیمانه

 

شكر قهوه‌ای دو سوم پیمانه

 

تخم‌مرغ درشت 2 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شیر یك و یك‌دوم پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم گاناش

 

خامه‌ی صبحانه 250 میلی‌لیتر (یك پیمانه)

 

شكلات سیاه 300 گرم

 

اسانس دلخواه 2 قطره

آشپزباشی- لیلا کردبچه

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. كف قالب مورد نظر را با كاغذ روغنی بپوشانید و آن را چرب كنید.

آرد، پودر كاكائو، بیكینگ‌پودر و نمك را الك كنید و در كاسه‌ای بریزید.

آن‌گاه كره و هر دو شكر را در كاسه‌ای بریزید و با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و غلیظ شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید و بعد وانیلین را اضافه و مخلوط كنید.

حالا مواد خشك و شیر را كم‌كم بیفزائید و مایه را به آرامی، هم بزنید تا صاف و یكدست شود.

اكنون مایه را در قالب بریزید و به مدت 25- 30 دقیقه، در فر بپزید.

پس از 5 دقیقه، كیك را از قالب درآورید و روی پنجره‌ی سیمی بگذارید تا خنك شود.

اینك روی آن گاناش بریزید و به كمك كاردك موج‌دار كنید و با شكلات بیارائید.

روش تهیه‌ی كرم گاناش

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود.

آن‌گاه شكلات را بیفزائید و مخلوط كنید تا كرم صاف و یكدستی به دست آید.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و اسانس را بیفزائید.

 

برچسب ها: انواع کیکآموزش کیککیک و شیرینیشیرینی پزیكیك شكلاتیآشپزباشیدستور کیک شکلاتی تعداد بازديد: 535 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است