Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 17:23

کیک چند لایۀ شکلاتی

کیک چند لایۀ شکلاتی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 نفر

کره  400 گرم

شکر 325 گرم

تخم مرغ  6 عدد

شیر 150 میلی لیتر (حدود دو سوم پیمانه)

اسانس وانیل یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک یک پینچ

آرد 600 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

پودر نارگیل 75 گرم

شکلات آبکرده 300 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید، 3 سینی شیرینی‌پزی را به اندازه 35×45 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه کره و شکر ر ا در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها و وانیل را افزوده و به هم زدن ادامه دهید. حالا شیر را اضافه کنید و بعد مخلوط نمک، آرد، بیکینگ پودر و پودر نارگیل را به مایه تخم‌مرغی افزوده و با لیسک مخلوط کنید.

اکنون مایه فراهم کرده را به طور مساوی در سینی‌ها بریزید و به مدت 10 - 15 دقیقه در فر بپزید.

آن‌گاه کیک‌ها را از سینی‌ها جدا کنید. اطراف کیک‌ها را برش بزنید تا لبه‌های کیک صاف شود.

سپس هر کیک را به نوارهای 6×35 سانتیمتر برش دهید و روی هر برش از کیک‌ها شکلات آب کرده بمالید.

حالا هر 5 لایة را روی هم قرار دهید به طوریکه 4 سری کیک 5 لایه‌ای داشته باشید.

اکنون مطابق تصویر، کیک‌ها را کنار هم قرار دهید و رو و اطراف کیک را با شکلات آبکرده و خمیر فوندانت بپوشانید.

برچسب ها: کیک شکلاتیآشپزباشیمریم امیریکیک خوشمزهکیک خونگیکیک چند لایه شکلاتیکیک چند لایهطرز تهیه کیک چند لایه شکلاتی تعداد بازديد: 430 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است