Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 14:02

كیك قهوه

كیك قهوه

shooroshirin1

0 0

آسان

9 نفر

مواد مورد نیاز

كره نرم  180 گرم

 

شكر ریز 180  گرم

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

قهوه فوری 2 قاشق سوپخوری

 

شیر گرم 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌پودر  2 قاشق چایخوری

 

آرد 350 گرم

 

گردو خرد كرده 100 گرم

 

موز رنده كرده 2 عدد

 

خامه فرم گرفته 200 گرم

آشپزباشی – مریم امیری

 

كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ، صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس قهوه را در شیر حل كنید و به مایه بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا مخلوط الك كرده دارچین، بیكینگ‌پودر و آرد را نیز درون مایه بریزید و گردو و موز را بیفزائید و مخلوط نمائید اكنون مایه فراهم كرده را در 2 قالب به قطر 20 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی 35 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید اینك صبر كنید تا كیك‌ها خنك شوند و بین دو كیك خامه فرم گرفته بمالید و با خامه و گردو بیارائید.

 

برچسب ها: انواع کیکآموزش کیکپخت کیکطرز تهیه کیکمواد اولیه کیکكیك قهوهکیک با قهوه تعداد بازديد: 843 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است