Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 00:56

طرز تهیه کیک رُز

طرز تهیه کیک رُز

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک رز

آرد  300 گرم

 

بیكینگ پودر  2 قاشق چایخوری

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

شكر ریز  100 گرم

 

تخم مرغ درشت  2 عدد

 

شیر  250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

روغن مایع  6 قاشق سوپخوری (یك‌سوم پیمانه سرپُر)

 

وانیلین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تزئین كیك

 

پودر شكر نرم و الك‌كرده  240 گرم (یك و یك‌دوم پیمانه)

 

آب داغ  3-4 قاشق سوپخوری

 

گل رز صورتی‌رنگ تهیه‌شده از خمیر فوندانت 12 عدد

آشپزباشی

طرز تهیه کیک رُز

آرد، بیكینگ پودر و نمك را در كاسه بزرگی الك كنید و شكر را بیفزائید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را در كاسه دیگری بریزید و قدری با همزن برقی بزنید. سپس شیر، روغن و وانیلین را نیز بیفزائید و مخلوط كنید. حالا این مخلوط را به مواد خشك اضافه كنید و هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.

دقت كنید مایه كیك را زیاد هم نزنید! زیرا بافت كیك سفت می‌شود. اكنون مایه را بین 12 حفره قالب مافِن دارای كپسول كاغذی، بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، بپزید. اكنون صبر كنید تا كیك‌ها كاملاً خنك شوند. بعد آن‌ها را با آیسینگ و گل‌های رُز تزئین كنید و در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه آیسینگ

پودر شكر را در كاسه‌ای الك كنید و آب داغ را بتدریج به آن بیفزائید تا آیسینگ پشت یك قاشق چوبی را بپوشاند. در این حالت، آیسنگ آماده مصرف است.

 

برچسب ها: کیکآموزش شیرینیآشپزباشیكیك رُزروش تهیه كیك رُزمواد لازم كیك رُزتهیه كیك رُزدرست کردن کیک رزطرز تهیه کیک رز تعداد بازديد: 645 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است