Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 04:26

كیك فندقی شكلاتی

كیك فندقی شكلاتی

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

كره‌ی خردكرده 150 گرم

 

شكلات سیاه خردكرده 150 گرم

 

تخم مرغ 5 عدد

 

شكر ریز 150 گرم

 

فندق آسیاب‌كرده 150 گرم

 

فندق برشته 45 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم گاناش

 

خامه‌ی ساده 80 میلی‌لیتر

 

شكلات سیاه خردكرده 100 گرم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر(تاون) را با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد ‌گرم كنید و قالب عمیقی را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و كف و دیواره‌اش را با كاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه كره و شكلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود. سپس آن را به مدت 10 دقیقه كنار بگذارید تا كمی خنك شود.

حالا زرده‌های تخم مرغ و نیمی از شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. بعد مخلوط شكلات را به آن بیفزائید. اكنون سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

باقیمانده‌ی شكر را نیز به تدریج اضافه كنید. اینك فندق آسیاب‌كرده را به مایه‌ی شكلاتی بیفزائید و پس از مخلوط كردن، سفیده‌های فرم‌گرفته را در دو نوبت به آن بیفزائید.

حالا مایه‌ی به‌دست آمده را درون قالب بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت و نیم در فر بپزید. اكنون صبر كنید تا كیك در قالب خنك شود.

بعد آن را روی پنجره‌ی سیمی برگردانید و با كرم گاناش و فندق برشته بیارائید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بگذارید.

 

برچسب ها: انواع کیککیک شکلاتیآموزش کیککیک و شیرینیكرم گاناشدستور کیکآشپزباشیکیک فندقی تعداد بازديد: 1803 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است