Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 05:52

كیك زردآلوی درخشان

كیك زردآلوی درخشان

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كورن سیروپ 2 قاشق چایخوری

 

كمپوت زردآلو 2 قوطی (450 گرم)

 

آرد 155 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

خرده ‌نان 60 گرم

 

شكر قهوه‌ای روشن 100 گرم

 

دارچین آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

روغن مایع (آفتابگردان) 2 قاشق سوپخوری

 

شیر 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سعید بابا رحیمی

 

فر را با دمای180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به گنجایش یك لیتر (4 پیمانه) چرب نمائید. آن‌گاه كورن سیروپ را كف قالب بریزید و 8 عدد زردآلوی كمپوت شده را از آبش جدا كنید و روی كورن سیروپ، در قالب بچینید.

سپس باقیمانده‌ زرد‌آلوها را همراه با آبش در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا پوره‌ صاف و یكدستی حاصل شود و آن را كنار بگذارید.

حالا آرد، بیكینگ‌پودر، خرده نان، شكر و دارچین را در كاسه‌ مناسبی بریزید، روغن و شیر را بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه‌ صاف و یكنواختی به دست آید.

اكنون مایه‌ فراهم كرده را در قالب، روی زردآلوها بریزید و به مدت تقریبی 50-55 دقیقه در فر قرار دهید تا كیك بپزد و طلائی‌رنگ شود. آن‌گاه پوره‌ زردآلو را در ظرف مناسب پذیرائی بریزید و كیك را روی آن برگردانید.

یادآوری 1: آب یك قوطی كمپوت برای این دستور كافیست.

یادآوری 2: اگر كورن سیروپ در دسترستان نبود از عسل استفاده كنید.

 

برچسب ها: انواع کیککیکكیك زردآلوآشپزی با زردآلوطرز تهیه کیکمواد اولیه کیک تعداد بازديد: 1400 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است