Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 17:25

كیك موس كره بادام‌زمینی و شكلات

كیك موس كره بادام‌زمینی و شكلات

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گردو برشته و خنك‌شده  100 گرم

 

بیسكویت شكلاتی كرم‌دار 180 گرم

 

شكر قهوه‌ای روشن  50 گرم

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره آبكرده و خنك شده 75 گرم

 

مواد لازم برای تهیه موس بادام‌زمینی

 

خامه شیرین‌كرده     370 گرم

 

پنیر خامه‌ای (ماسكارپونه) 250 گرم

 

كره بادام زمینی (ساده)  250 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه سس فاج

 

شكلات تلخ یا شیری 120 گرم

 

خامه ساده 100 گرم

 

كورن سیروپ یا گلوكز 2 قاشق چایخوری

آشپزباشی –افسانه ظروفی

 

گردو را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تاگردو خرد شود ولی بیش از حد آن را آسیاب نكنید تا خرده‌های گردو هنگام میل كردن، احساس شود.

آن‌گاه بیسكویت را قدری خرد كنید و همراه با شكر قهوه‌ای و دارچین، به گردو بیفزائید و دوباره دستگاه را چند ثانیه روشن كنید تا بیسكویت نیز خرد شود. سپس همچنان كه دستگاه روشن است، كره را به مواد بیفزائید و بعد از چند ثانیه دستگاه را خاموش كنید. حالا این مخلوط را در قالب‌های كوچك یا در قالب كمربندی بریزید و خوب بفشارید و در یخچال بگذارید. اكنون موس بادام زمینی را فراهم كنید و آن را روی بیسكویت، در قالب بریزید و بعد سس فاج را روی موس بریزید.

 كیك موس بادام زمینی را یك شب در یخچال نگه دارید تا كاملاً ببندد. اینك آن را از قالب خارج كنید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید.

روش تهیه موس بادام زمینی: خامه را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بعد آن را كنار بگذارید. آن‌گاه پنیر خامه‌ای، كره بادام‌زمینی و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا خامه فرم‌گرفته را به آن بیفزائید و با لیسك مخلوط كنید.

روش تهیه سس فاج: شكلات را خرد كنید و در كاسه گودی بریزید. آن‌گاه خامه و كورن سیروپ را در ظرف كوچك و مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا قدری گرم شوند و بعد آن را روی شكلات بریزید. سپس 2 دقیقه صبر كنید تا سس به همان حال بماند. حالا آن را مخلوط كنید و هم بزنید تا صاف و یكدست شود. همینكه سس خنك شد، آن را مصرف كنید.

یادآوری1: چنانچه بخواهید این دسر را در اندازه‌‌های كوچك و به تعداد مهمانان‌تان فراهم كنید، بهترین قالب، قالب‌های مونوپورشن (mono- portion) است. همچنین می‌توانید از رینگ‌های كوچك به قطر 5 سانتیمتر نیز استفاده كنید.

یادآوری2: كره بادام زمینی در دو نوع ساده و كرانچی به فروش می‌رسد كه در نوع كرانچی، قدری بادام زمینی خردكرده نیز با كره بادام زمینی مخلوط شده است. ولی نوع ساده آن كاملاً صاف و یكدست است كه در این دسر مورد نظر می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش کیکطرز تهیه کیکكیك موسكیك موس كرهكیك با بادام‌زمینیكیك با شكلاتآموزش كیك موسکیک کره تعداد بازديد: 1964 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است