Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 01:00

نان شیرمال

نان شیرمال

shooroshirin6

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

 تخم مرغ 1 عدد

 

آرد 600 گرم

 

شکر 120 گرم

 

شیر  100 میلی لیتر

 

روغن مایع 100 میلی لیتر

 

پودر مایه خمیر فوری 10 گرم

 

نمک 1 پینچ

 

زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری

 

وانیلین یک دوم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابا رحیمی

 

همه مواد لازم را در کاسه دستگاه همزن برقی بریزید و با مفتول مخصوص خمیر هم بزنید تا خمیر مناسبی به‌دست‌آید (چنانچه خمیر سفت بود، قدری شیر و اگر شل بود، قدری آرد  به آن بیفزائید). آن‌گاه خمیر را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و 20 دقیقه در دمای محیط نگه دارید.

حالا خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به شکل توپ درآورید. سپس توپ‌های خمیری را با فاصله، در سینی چربکرده شیرینی‌پزی بچینید، رویش را بپوشانید و 20 دقیقه دیگر، کنار بگذارید.

اکنون روی خمیر را با فشار دستتان، اندکی تخت کنید و رویشان چنگال بزنید. روی خمیر‌ها زرده تخم‌مرغ بمالید و 30 دقیقه دیگر، به آن استراحت دهید. حالا نان‌ها را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.   

 

برچسب ها: انواع ناننان شیرمالنان هانان سنتینان با شیر تعداد بازديد: 1612 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است