Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 16:44

نان زنجفیلی

نان  زنجفیلی

shooroshirin6

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

 آب ولرم 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

 

پودر مایه خمیر 8 گرم (در حدود 2 قاشق چایخوری)

 

آرد 500  گرم

 

روغن مایع 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

 

تخم مرغ 2 عدد

 

ماست 200 گرم

 

پودر زنجفیل 20 گرم

 

زرده تخم مرغ برای روی خمیر 1 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابا رحیمی

 

آب و مایه‌خمیر را در ظرف کوچک و مناسبی بریزید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه‌خمیر فعال شود. آن‌گاه بقیه مواد را در کاسه همزن برقی بریزید، مایه‌خمیر ورآمده را بیفزائید و با مفتول مخصوص خمیر، مواد را هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود و به دست نچسبد!

(می‌توانید خمیر را بدون استقاده از همزن برقی نیز، با دست ورز دهید). حالا خمیر را در کاسه چربکرده مناسبی بگذارید، رویش را بپوشانید و 15 دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا حجم خمیر افزایش یابد. اکنون هربار به اندازه 150 گرم از خمیر بردارید و آن را چونه کنید.

سپس چونه‌های فراهم کرده را با فاصله در سینی چربکرده بچینید، روی سینی را بپوشانید و 5 دقیقه در دمای محیط نگه دارید. اکنون روی خمیر را با فشار دستتان، اندکی تخت کنید و رویش مهر بزنید. حالا خمیر را 30 دقیقه دیگر کنار بگذارید تا حجمش افزایش یابد.

اینک روی خمیر‌ها زرده تخم‌مرغ بمالید و نان را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.  

 

برچسب ها: انواع نانناننان زنجفیلینان با پودر زنجفیلنان با عطر زنجفیل تعداد بازديد: 701 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است