Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 تیر 1398 - 02:20

كلوچه گردوئی

كلوچه گردوئی

shooroshirin5

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

كره 220 گرم

 

پودر شكر 175 گرم

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 3 عدد

 

آب 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

شربت غلیظ 50 میلی‌لیتر

 

آرد 550 گرم

 

آرد ذرت 50 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی

 

گردوی برشته و آسیاب كرده 100 گرم

 

شكر 75 گرم

 

دارچین و هل از هر كدام یك دوم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه روغن مایع و زرده‌های تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید.

حال آب و شربت را درون مایه‌ی فراهم كرده بریزید و همزن را خاموش كنید.

سپس مواد خشك را بیفزائید و مخلوط نمائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط استراحت دهید.

اكنون هر بار به اندازه‌ی نارنگی از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و با دست رویش را بفشارید تا اندكی تخت شود.

سپس به اندازه‌ی یك قاشق سوپخوری از مواد میانی درون هر خمیر بگذارید و دوباره آن را به شكل توپ درآورید و با فاصله در سینی چربكرده‌ی شیرینی‌پزی بچینید.

آن‌گاه روی خمیرها با مهر نقش بیندازید و با مخلوط زرده‌ی تخم‌مرغ و خامه مرطوب كنید.

اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه كلوچه را بپزید.

یاد‌آوری: می‌توانید به جای گردو از نارگیل نیز استفاده كنید كه در این صورت به جای دارچین و هل از قدری وانیل استفاده نمائید.

 

برچسب ها: کلوچه نارگیلیآموزش کلوچهکلوچهشیرینی پزیآموزش قنادیانواع کلوچهكلوچه گردوئی تعداد بازديد: 859 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کلوچه چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است