Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 04:10

نان شیرمال

نان شیرمال

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پودر مایه خمیر 1 قاشق سوپخوری

 

شكر 120 گرم (حدود دو سوم پیمانه)

 

شیر ولرم 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

آرد نان 800 گرم

 

روغن جامد مرغوب  100 گرم

 

زرده‌ تخم‌مرغ 2عدد

 

پودر زنجفیل  1 قاشق چایخوری

 

آب ولرم حدود 125 میلی‌لیتر (حدود یك‌دوم پیمانه)

 

كنجد به میزان لازم

 

شیر اضافی به میزان لازم

 

كره‌ آبكرده به میزان لازم

 

مواد لازم رویه

 

زرده‌ تخم‌مرغ همزده1 عدد

 

شیر1 قاشق چایخوری

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت

 

مایه خمیر، یك قاشق چایخوری از شكر و شیر ولرم را در كاسه‌ كوچكی بریزید و مخلوط كنید. روی آن را بپوشانید و 10 دقیقه، در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود و حباب‌هائی روی آن بوجود آید.

آن‌گاه آرد را در كاسه‌ دیگری بریزید و روغن، باقیمانده‌ی شكر، زرده‌های تخم‌مرغ و زنجفیل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون آب را كم‌كم اضافه كنید و خوب هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید.

حالا خمیر را در كاسه‌چربكرده‌ای قرار دهید و كنار بگذارید تا حجم آن دو برابر شود. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، 5-6 دقیقه ورز دهید تا صاف و یكدست شود. حالا خمیر را شش قسمت كنید و هر قسمت را به شكل توپ درآورید و با فاصله در سینی چربكرده بچینید.

اكنون روی سینی را بپوشانید و در حدود یك ساعت كنار بگذارید تا حجم خمیرها دو برابر شود، آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده با وردنه به شكل بیضی درآورید و آنها را با فاصله از یكدیگر، در سینی چربكرده بچینید.

اینك روی خمیرها مهر بزنید و مواد رویه را به كمك قلم‌مو روی نان‌ها بمالید و كنجد بپاشید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25-35 دقیقه، نان‌ها را بپزید.

حالا سینی را از فر درآورید و همینكه نان‌ها خنك شدند، رویشان مخلوط شیر (اضافی) و كره بمالید تا براق شوند و نرم بمانند.

یادآوری: برای تازه ماندن نان‌ها، آن‌ها را دو به دو پشت بهم بچسبانید و در كیسه‌ نایلونی قرار دهید.

 

برچسب ها: انواع نانناننان شیرمالپخت نانمواد اولیه نانتهیه نانتهیه نان شیرمال تعداد بازديد: 2145 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است