Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 10:15

نان گردوئی

نان گردوئی

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

پودر مایه‌خمیر 1 قاشق سوپخوری

 

شكر 50 گرم

 

آب ولرم 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

آرد 700 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

شیر ولرم 200 میلی‌لیتر

 

كره‌ی نرم‌ 50 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

مخلوط شكر، كنجد و سیاهدانه به میزان لازم

 

مواد لازم میانی

 

كره‌ی آبكرده 5 قاشق سوپخوری

 

گردوی برشته و خرد كرده 100 گرم

 

كشمش پلوئی 100 گرم

 

شكر 4 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنام آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

مایه‌خمیر، 1 قاشق چایخوری از شكر و آب ولرم را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و 10 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود و حباب‌هائی روی آن ظاهر گردد.

آن‌گاه آرد را در كاسه‌ی مناسبی الك كنید، نمك را بیفزائید و در وسط آن حفره‌ای ایجاد كنید. حالا شیر، باقیمانده‌ی شكر، كره، تخم‌مرغ‌ها، پوست لیمو و مایه‌خمیر ور آمده را در آرد بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرمی حاصل شود.

اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، خوب ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه‌ی چربكرده بگذارید. رویش را با نایلون محافظ بپوشانید و یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

آن‌گاه خمیر را به تكه‌های 70 گرمی تقسیم نمائید و هر تكه را به اندازه‌ی 10×20 سانتیمتر باز كنید. اینك روی خمیرها كره بمالید و قدری مواد میانی بگذارید.

خمیرها را از درازا رول كنید و به شكل حلزونی بپیچید و در قالب كمربندی چربكرده به قطر 28 سانتیمتر بچینید.

حال روی قالب را بپوشانید و به مدت تقریبی یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود و تقریباً قالب را پر كند. اكنون روی خمیر كره بمالید و مخلوط شكر، كنجد و سیاهدانه بپاشید.

آن‌گاه قالب را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30- 35 دقیقه، نان را بپزید.

 

برچسب ها: انواع نانآموزش نانآموزش انواع نانپخت ناندستور تهیه ناننان گردوئیخمیر مایه تعداد بازديد: 1576 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است