Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:05

نان پوآچای شکلاتی

نان پوآچای شکلاتی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شیر ولرم 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

شکر  50 گرم

مایه خمیر خشک فوری 1 قاشق سوپخوری

سفیده تخم‌مرغ 1 عدد

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

کره  30 گرم

آرد نان حدود 400 گرم

 مواد لازم میانی

شکلات صبحانه یا نوتلا  100گرم

زرده تخم‌مرغ برای رویه نان 1 عدد

کنجد به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

نیمی از شیر، 1 قاشق سوپخوری از شکر و مایه خمیر را در کاسه‌ کوچکی بریزید و مخلوط کنید.

رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

آن‌گاه باقیمانده شیر، باقیمانده شکر، سفیده تخم‌مرغ، نمک، کره و مایه خمیر ورآمده را در کاسه بزرگی بریزید و آرد را کم کم به آن بیفزائید تا مواد خمیر شود.

سپس خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید.

رویش را بپوشانید و در حدود 1 ساعت در جای گرم استراحت دهید.

حالا هوای داخل خمیر را با فشار دستتان بگیرید و از خمیر چانه‌هایی به وزن 55 گرم بردارید.

اکنون وسط هر خمیر قدری شکلات بگذارید و دوباره خمیر را به شکل توپ درآورید و در قالب مافین قرار دهید.

اینک روی خمیرها را بپوشانید و 20 دقیقه دیگر خمیر را در دمای محیط نگه دارید تا حجمشان دو برابر شود.

آن‌گاه روی خمیرها زرده تخم‌مرغ بمالید و کنجد بپاشید. حالا نان پوآچا را به مدت تقریبی 25 تقریبی در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: شیرینینانآشپزباشیشور و شیریننان پوآچای شکلاتی تعداد بازديد: 1454 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است