Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 07:14

نان برشی سیب و گردو

نان برشی سیب و گردو

shooroshirin5

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

پودر مایه‌ خمیر 7 گرم

 

شكر ریز 45 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

 

آب ولرم 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

شیر 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

كره 50 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آرد حدود 400 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

مواد لازم میانی

 

مارمالاد زردآلو یك‌دوم پیمانه

 

آب یا آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری

 

كمپوت سیب خردكرده 2 قوطی (800 گرم)

 

مواد لازم رویه

 

شكر قهوه‌ای 90 گرم (حدود یك‌دوم پیمانه)

 

آرد 50 گرم

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

كره‌ی خردكرده 60 گرم

 

گردوی خردكرده 1 پیمانه

آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

مایه‌خمیر، یك قاشق چایخوری از شكر و آب را با هم مخلوط كنید. روی آن را بپوشانید و حدود 5 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا مایه‌خمیر فعال شود.

آن‌گاه شیر، بقیه‌ی شكر و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره، آب شود.

حالا نمك و دو و یك‌دوم پیمانه از آرد را در كاسه‌ی بزرگی بریزید و وسط آن را گود كنید.

مایه‌خمیر عمل آمده، مخلوط شیر و تخم‌مرغ را بیفزائید و كم‌كم بقیه‌ی آرد را اضافه كنید تا مواد، خمیر شود.

حالا خمیر را در سطح آرد پاشیده، حدود ده دقیقه ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود.

بعد آن را در كاسه‌ی‌ چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و حدود 1 ساعت در جای گرم نگه‌دارید تا حجمش افزایش یابد.

سپس خمیر را دو قسمت كنید؛ یك قسمت را در سینی چربكرده به اندازه‌ی 25× 35 سانتیمتر پهن كنید تا كف سینی و دیواره‌ها را بپوشاند.

اكنون مارمالاد و آبلیمو را با هم مخلوط كنید و روی خمیر بمالید و با سیب‌های خردكرده، تمام سطح خمیر را پر كنید.

قسمت دیگر خمیر را باز كنید و درون سینی روی سیب‌ها بیندازید و صاف كنید.

حالا با مواد رویه، تمام سطح خمیر را بپوشانید و دوباره حدود 1 ساعت، سینی را در جای گرم نگه دارید.

اینك سینی را در فر گرم‌ شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 45-50 دقیقه قرار دهید تا نان بپزد و طلائی‌رنگ شود.

بعد از خنك‌شدن كامل، آن را برش دهید.

روش‌ تهیه‌ی مواد رویه

شكر، آرد، دارچین و كره‌ی خردكرده را با هم مخلوط كنید؛ طوری كه به شكل خرده نان درآید.

بعد گردوی خردكرده را نیز با مواد مخلوط سازید.

 

برچسب ها: شیرینی پزیخمیر مایهنان برشی سیبنان برشی گردومواد رویه نانمارمالاد زردآلوكمپوت سیب تعداد بازديد: 828 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان برشی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است