Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 مهر 1396 - 15:25

رول‌های‌كَره‌ای

رول‌های‌كَره‌ای

shooroshirin6

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

 شیر خشك 35 گرم

 

آب ولرم 250 میلی‌‌لیتر (1پیمانه)

 

كره آبكرده 35 گرم

 

پودر مایه خمیر 2 قاشق چایخوری

 

شكر 25 گرم (حدود 2 قاشق سوپخوری)

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ همزده 35 گرم

 

آرد نان 450 گرم

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

شیر خشك را در آب ولرم حل كنید و آن را همراه با باقیمانده مواد لازم، در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط نمائید تا مواد، خمیر شود. آن‌گاه خمیر به دست آمده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و بعد آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر و 12مستطیل كوچك، از آن ببرید. حالا روی خمیر كره آبكرده بمالید و آن را از عرض رول كنید و در سینی چربكرده بچینید.

اكنون روی سینی را بپوشانید و بگذارید حجم خمیرها دو برابر شود. آن‌گاه رول‌های كره‌ای را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.‌

 

 

برچسب ها: نانرول‌های‌كَره‌اینان کره اینان با کرهرول تعداد بازديد: 423 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است