Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 10:51

نــان چيلي و گشنيز

نــان چيلي و گشنيز

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 8 عدد

آرد............. 450 گرم

شكر......... 2 قاشق چايخوري

نمك.......... يك‌دوم قاشق چايخوري

بيكينگ‌پودر........ 1 قاشق چايخوري

تخم‌مرغ همزده............... 1 عدد

شير..............250 ميلي‌ليتر (1 پيمانه)

روغن مايع............. 2 قاشق سوپخوري

فلفل چيلي تازه و خرد كرده ...........2 عدد

برگ گشنيز خرد كرده........... 15 گرم

كره‌ي آبكرده........... 2 قاشق سوپخوري

آشپزباشی - ليلا آياني صفت :

روش‌تهیه

آرد، شكر، نمك و بيكينگ‌پودر را در كاسه‌ي مناسبي بريزيد، مخلوط تخم‌مرغ و شير را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير مناسبي به دست آيد. آن‌گاه وسط خمير حفره‌اي ايجاد كنيد و روغن را درون اين حفره‌ بريزيد و مخلوط كنيد تا خمير صاف و يكدست شود. سپس روي خمير را با نايلون محافظ بپوشانيد و 1 ساعت در دماي محيط نگه داريد تا حجمش دو برابر شود. حالا خمير را به 8 قسمت مساوي تقسيم كنيد و هر قسمت را به شكل توپ درآوريد و رويش را اندكي تخت كنيد. رويشان را بپوشانيد و 10-15 دقيقه استراحت دهيد. اكنون هر يك از خميرها را به قطر 5/12 سانتيمتر باز كنيد و يك‌طرف خمير را به شكل اشك درآوريد. سپس فلفل و گشنيز را با هم مخلوط كنيد و روي خميرها بپاشيد و قدري فشار دهيد تا به خمير بچسبد. اينك خميرها را يكي‌يكي روي گريل برقي چربكرده يا تابه‌ي چدني چربكرده بپزيد و همچنان كه گرم است رويشان كره بماليد و گرم نگه داريد.

خواص گشنیز

گشنیز، گیاهی است که به میزان فراوان در تهیه غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه که بومی جنوب غرب آسیا و غرب تا شمال آفریقاست به طور گسترده ای در خاورمیانه، منطقه مدیترانه، هند، آسیای جنوبی، آمریکای لاتین، چین و آفریقا مورد مصرف قرار می گیرد. گشنیز علاوه بر دادن طعم و بوی مطبوع به غذا، دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست.

برچسب ها: آموزش آشپزیطرز تهیهنــان چيلي و گشنيزطرز تهیه نان چیلی تعداد بازديد: 186 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است