Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 2 خرداد 1398 - 07:31

نان پیچ خرما

نان پیچ خرما

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 عدد

شیر 120 میلی‌لیتر (حدود یک‌دوم پیمانه)

شکر 1 قاشق سوپخوری

مایه خمیر یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

کره 50 گرم

روغن مایع   2 قاشق سوپخوری

پودر هل  1  قاشق چایخوری

تخم‌مرغ    1 عدد

آرد حدود 450 گرم

مواد لازم میانی:

خرمای هسته گرفته و له کرده   250 گرم

گردوی پودر کرده 50 گرم

پودر هل یک‌دوم قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ  1 عدد برای رویه نان

آشپزباشی - آرزو گنجی

شیر، شکر و مایه خمیر را در کاسهکوچکی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه روی کاسه را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

سپس کره، روغن مایع، هل و تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنیدو مایه خمیر عمل آمده را به آن بیفزائید.

حالا  آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر مناسبی به دست آید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده 8 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود.

بعد آن را در کاسه چربکرده قرار دهید، رویش را با سلفون بپوشانید و یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر افزایش یابد.

آن‌گاه 100 گرم از خمیر را بردارید و آن را به کمک وردنه  کف قالب چربکرده به اندازه 20×10 سانتی متر باز کنید و در قالب پهن کنید.

سپس باقیمانده خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 25×35 سانتیمتر باز کنید و مواد میانی را روی خمیر قرار دهید و خمیر را از درازا  رول کنید.

حالا به کمک چاقوی تیز، خمیر را دو قسمت کنید و به هم بتابانید و در قالب روی خمیر بگذارید.

اکنون روی خمیر را بپوشانید و 25 دقیقه در جای گرم نگه دارید. اینک روی خمیر زرده تخم‌مرغ بمالید و نان را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط کنید و بین 2 کاغذ روغنی قرار دهید و با وردنه به اندازه 22×32 باز کنید.

برچسب ها: آموزش انواع نانآشپزباشیآرزو گنجینان پیچ خرمانان خرمانانهای شیرینمواد لازم برای تهیه نان خرما تعداد بازديد: 645 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است