Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:55

نان خرمائی

نان خرمائی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر مایه‌خمیر  1 قاشق چایخوری

 

آب ولرم 125 میلی‌لیتر

 

روغن جامد  250 گرم

 

آرد   375 گرم

 

مواد لازم میانی خمیر

 

خرمای بدون پوست و چرخكرده 200 گرم

 

هل 1 قاشق چایخوری

 

گلاب 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

مایه‌خمیر و قدری آرد در كاسه‌ای بریزید و قدری از آب ولرم به آن بیفزائید، روی ظرف را بپوشانید و در جای گرمی بگذارید تا مایه‌خمیر، فعال شود. آن‌گاه باقی‌مانده آب و روغن جامد را با آرد مخلوط كنید و مایه‌خمیر را به آن اضافه كنید و ورز دهید تا خمیر یكدستی حاصل شود.

روی خمیر را بپوشانید و به مدت تقریبی یك ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود. حالا هر بار به اندازه یك گردو از خمیر بردارید و آن را كمی تخت كنید و قدری از مایه میانی لای آن بگذارید، خمیر را جمع كنید و با فشار دست، كمی آن را تخت كنید و در داخل سینی فر (تاون) بچینید.

اكنون روی خمیرها را مهر بزنید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 20- 25 دقیقه بپزید.

یادآوری: این شیرینی مخصوص، از سوغاتی‌های گرگان به شمار می‌آید.

روش تهیه مواد میانی

خرما، هل و گلاب را، كمی در روغن تفت دهید. بعد آن را ورز دهید تا خمیر شود.

 

برچسب ها: آموزش شیرینینان خرمائیمواد لازم نان خرمائینان با خرماآشپزباشیروش تهیه نان خرمائیتهیه نان خرمائی تعداد بازديد: 1456 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است