Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 آبان 1403 - 02:41

نان سیــر | طرز تهیه نان سیر

نان سیــر | طرز تهیه نان سیر

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

نان سیر | طرز تهیه نان سیر

مواد لازم برای تهیه نان سیر:

مایه خمیر 7 گرم

آب ولرم یك چهارم پیمانه

شكر  1 قاشق چایخوری

تخممرغ 1 عدد

شیر 5/1 پیمانه (375 میلیلیتر)

سیر 1 بوته

آرد 550 گرم

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

پودر ارگانو یا آویشن 1 قاشق چایخوری

نمك 1 قاشق چایخوری

شیر اضافی به میزان لازم

نمك درشت به میزان لازم

 

طرز تهیه نان سیر

برای تهیه نان سیر در كاسه‌ی كوچكی مایه خمیر، آب و شكر را با هم مخلوط كنید. بعد روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود و حباب‌هائی در روی آن به وجود آید. آن‌گاه سیر پوست كنده را همراه با شیر بجوشانید و پس از خنك شدن، سیر را درون شیر له كنید.

همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش انواع نان

سپس آرد و نمك را در كاسه‌ای بریزید و وسط آن حفره‌ای ایجاد كنید. اكنون مایه خمیر، مخلوط شیر و سیر، تخم‌مرغ زده شده با چنگال و ارگانو را بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیری به دست آید. حالا خمیر را روی سطحی آردپاشی شده، خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود. بعد خمیر را در كاسه‌ی چربكرد‌ه‌‌ای بگذارید؛ روی آن را بپوشانید و در حدود 5/1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر نان سیر دو برابر شود.

اینك خمیر نان سیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به شكل بیضی درآورید و درون سینی چربكرده، با فاصله از یكدیگر قرار دهید. روی هر خمیر را با یك چاقوی تیز برش‌هائی ایجاد كنید و دوباره روی خمیرها را بپوشانید و در جای گرمی استراحت دهید تا حجم آن‌ها افزایش یابد. حالا روی خمیر را با شیر مرطوب كنید و نمك درشت بپاشید. سینی را در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 20- 25 دقیقه قرار دهید تا نان‌ سیر ها بپزند و طلائی رنگ شوند.

برچسب ها: نان سیرطرز تهیه نان سیرآموزش نان سیرنحوه پخت نان سیرنان سیر خانگی تعداد بازديد: 1416 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است