Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 16:57

نان پیازچه و خردل

نان پیازچه و خردل

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

 خمیر استارتر:

 

آب 75 میلی‌لیتر (حدود یك‌سوم پیمانه)

 

آرد نان 15 گرم

 

مواد لازم خمیر:

 

آرد نان 280 گرم

 

شكر  یك و یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

شیر خشك 2 قاشق سوپخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر مایه خمیر یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد درشت

 

آب ولرم 110 میلی‌لیتر

 

كره 25 گرم

 

مواد لازم میانی:

 

سس خردل 2 قاشق چایخوری

 

سس مایونز 2 قاشق سوپخوری

 

پیازچه ریز خرد كرده 2 ساقه

 

پنیر گودا یا چدار رنده كرده 1 پیمانه

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

ابتدا خمیر استارتر را به این ترتیب آماده كنید. آب و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. پیوسته آن را هم بزنید تا دمایش به 65 درجه سانتیگراد برسد و به شكل خمیر درآید.

آن‌گاه خمیر فراهم كرده را كنار بگذارید تا خنك شود و بعد آن را با باقیمانده مواد لازم خمیر، مخلوط كنید. سپس خمیر به دست آمده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده بگذارید.

رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. حالا هوای داخل خمیر را بگیرید و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید. اكنون هر قسمت از خمیر را به قطر 25 سانتیمتر، باز كنید و روی سینی دارای كاغذ روغنی بگذارید.

آن‌گاه روی یكی از آنها مواد میانی بریزید و دایره دیگر خمیر را روی مواد میانی بگذارید و دایره‌ای فرضی به قطر 5/3-4 سانتیمتر، در مركز خمیر در نظر بگیرید.

سپس 24 نوار از اطراف خمیر تا دایره فرضی ببرید و هر یك از این نوارها را سه بار بتابانید. اینك روی خمیر را بپوشانید و بگذارید حجمش دو برابر شود (حدود یك ساعت). سپس روی خمیر، تخم‌مرغ بمالید و در مركز آن قدری تخمه آفتابگردان بپاشید.

حالا سینی را در فر گرم‌ كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد بگذارید و نان را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانی‌كه طلائی رنگ شود، بپزید.

روش تهیه مواد میانی: همه‌ مواد را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: ناننان پیازچه و خردلنان پیازچهنان خردلنان خردل و پیازچه تعداد بازديد: 564 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است