Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 14:55

نان شیرینی هاوائی

نان شیرینی هاوائی

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

آرد نان 550 گرم

پودر مایه خمیر 4 قاشق چایخوری

شیر خشك 50 گرم

نمك 1 قاشق چایخوری

آب آناناس 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

آب 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

كره 5 قاشق سوپخوری

عسل 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

تخم مرغ 2 عدد

رنگ زرد خوراكی (در صورت دلخواه) 1 قطره

 

 مواد لازم رویه:

 

تخم مرغ همزده 1 عدد

 

آب 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

دو و یك دوم پیمانه از آرد، مایه‌خمیر، شیر‌خشك و نمك را در كاسه دستگاه همزن برقی بریزید و هم بزنید. آن‌گاه آب آناناس، آب، كره و عسل را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت گرم كنید. حالا مایعات را به مواد خشك بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون تخم‌مرغ‌ها و رنگ خوراكی را افزوده و 3دقیقه با همزن برقی بزنید.

سپس باقیمانده آرد را كم‌كم درون خمیر بریزید و با مفتول خمیر زن، هم بزنید تا خمیر صاف و یكدست شود. اكنون خمیر را در كاسه چربكرده قرار دهید، رویش را بپوشانید و 15 دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید  و در قالب چربكرده به قطر بیست و دو و نیم تا بیست و پنج سانتیمتر قرار دهید.

اینك روی خمیر را بپوشانید و 15 دقیقه دیگر، در دمای محیط نگه دارید. آن‌گاه مخلوط تخم‌مرغ و آب را روی خمیر بمالید و نان را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا طلائی رنگ شود.    

 

برچسب ها: نان شیرینی هاوائینان شیرینیآموزش ناننان هاوائینان تعداد بازديد: 2048 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است