Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 04:32

نان با آرد كامل

نان با آرد كامل

shooroshirin5

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

آب ولرم 450 میلی‌لیتر

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

مایه‌خمیر فوری 1 و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آرد سبوسدار 750 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

پنیر پارمسان 50 گرم

 

فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

یك‌چهارم پیمانه از آب ولرم، شكر و مایه‌خمیر را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و مخلوط كنید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه، كنار بگذارید تا مایه‌خمیر فعال شود.

آن‌گاه آرد و نمك را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مایه‌خمیر و سه‌چهارم پیمانه از روغن زیتون را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا به شكل خمیر درآید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و بعد آن را در كاسه‌ی چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت 1-2 ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.

سپس خمیر را در قالب چربكرده و آرد پاشیده به اندازه‌ی 20×30 سانتیمتر پهن كنید، رویش را بپوشانید و به مدت یك ساعت یا تا زمانیكه حجم آن دو برابر شود، استراحت دهید.

حالا پنیر و فلفل را روی خمیر بپاشید و در فر گرم‌شده با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 30 – 35 دقیقه یا تا زمانیكه نان بپزد و طلائی رنگ شود، قراردهید.

اكنون نان را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و به اندازه‌ی دلخواه ببرید و همراه با سالاد میل كنید. این نان به مدت 3 روز در دمای محیط و در ظرف دردار به مدت 2 هفته در فریزر قابل نگه‌داری می‌باشد.

 

برچسب ها: انواع نانآموزش نانناندستور پخت نانمایه خمیرنان خانگینان با آرد كامل تعداد بازديد: 1505 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است