Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:09

نان گیس باف صبحانه

نان گیس باف صبحانه

shooroshirin5

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

پودر مایه‌ی خمیر 2 قاشق چایخوری

 

عسل 1 قاشق چایخوری

 

شیر ولرم 1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)

 

كره‌ی نرم 60 گرم

 

آرد 3 پیمانه (450 گرم)

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

شیر 1 قاشق چایخوری

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

پودر مایه‌ی خمیر، عسل، شیر وكره را در كاسه‌ای بریزید، روی آن را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه در جای گرمی قرار دهید تا مایه‌خمیر فعال شود و حباب‌هائی روی آن ظاهر گردد.

آن‌گاه آرد و نمك را در كاسه‌ی دیگری بریزید و مایه‌خمیر ور آمده و تخم‌مرغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرمی حاصل شود.

حالا خمیر را روی سطحی آردپاشی شده ورز دهید تا صاف و یكدست شود.

بعد خمیر را درون كاسه‌ی چربكرده‌ای بگذارید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

اینك خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم كنید و هر تكه را به شكل لوله درآورید. تكه‌های خمیر را روی سینی چربكرده قرار دهید و به هم ببافید.

سپس روی خمیر را بپوشانید و صبر كنید تا حجمش دو برابر شود.

اكنون روی خمیر مخلوط، زرده‌ی تخم‌مرغ و شیر بمالید و خمیر را در فر گرم شده با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 40-45 دقیقه قرار دهید تا نان بپزد و طلائی رنگ شود.

 

برچسب ها: آموزش ناننان گیس بافنان صبحانهپخت نانروش تهیه ناندستور نانآشپزباشی تعداد بازديد: 897 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است