Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 01:26

لقمه‌های اسپایسی سیب و بادام

لقمه‌های اسپایسی سیب و بادام

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 15 عدد

شیر ولرم   250 میلی‌لیتر ( 1 پیمانه)

مایه خمیر خشک  7 گرم (حدود 2 قاشق چایخوری)

شکر   40 گرم

آرد نان  350 گرم

آرد نول   150 گرم

کره نرم شده  60 گرم

نمک  یک‌دوم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ  2 عدد درشت

تخم‌مرغ برای روی خمیر  1 عدد

مواد لازم میانی

کره   50 گرم

سیب پوست کنده و خرد کرده   3 عدد متوسط (450 گرم)

میپل‌سیروپ  2 قاشق سوپخوری

شکر  1 قاشق سوپخوری

مخلوط دارچین، هل، جوز هندی      1 قاشق چایخوری

کشمش پلویی یا طلایی   40  گرم

خلال بادام  بوداده  40 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

یک سوم از شیر، مایه خمیر و یک قاشق سوپخوری از شکر را در کاسه کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر وربیاید و حباب‌هائی روی آن ظاهر شود.

آن‌‌گاه باقیمانده شکر، آرد نان، آرد نول، نمک و کره را در کاسه همزن برقی بریزید و در وسط آن حفره‌ای بسازید.

سپس باقیمانده شیر، مایه خمیر ورآمده  وتخم‌مرغ‌ها را درون این حفره بریزید و مواد را با مفتول مخصوص خمیر با همزن برقی بزنید تا خمیر شود.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش افزایش پیدا کند.

در این میان مواد میانی را فراهم کنید و بگذارید خنک شود. اکنون هوای داخل خمیر را با فشار دستتان بگیرید و خمیر را به 15 قسمت مساوی تقسیم کنید.

آن‌گاه هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده به شکل مستطیل باز کنید و قدری از مواد میانی را رویش بگذارید و خمیر را ببندید.

اکنون خمیرهای پر کرده را روی سینی چربکرده شیرینی‌پزی بچینید و رویشان را با سلفون بپوشانید.

اینک 45 دقیقه خمیر را در دمای محیط نگه دارید تا حجمشان دوبرابر شود.

سپس روی خمیرها تخم‌مرغ بمالید و در صورت دلخواه قدری پرک بادام بپاشید.

حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و لقمه‌های اسپایسی سیب را به مدت 20-25 دقیقه بپزید.

لقمه‌های اسپایسی سیب و بادام  را روی پنجره سیمی  خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

 روش تهیه مواد میانی

کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود.

آن‌گاه سیب‌ها را بیفزائید و بگذارید قدری بپزد. سپس میپل‌سیروپ، شکر و ادویه‌ها را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر، سیب را روی حرارت بپزید تا کاراملیزه شود.

حالا آن را از روی حرارت بردارید و کشمش و خلال بادام را به آن بیفزائید.

همینکه این مخلوط خنک شد، می‌توانید آن را مصرف کنید.

 

برچسب ها: دسرکیکشیرینیسیبکاراملآشپزباشیشور و شیرینلقمه‌های اسپایسی سیب و بادام تعداد بازديد: 920 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است