Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 05:46

كوكيز پرتقال و مارمالاد

كوكيز پرتقال و مارمالاد

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره نرم 250 گرم

پودر شكر الك كرده 90گرم

پوست پرتقال رنده كرده 2 قاشق چايخوري

آرد 340 گرم

مارمالاد پرتقال به ميزان لازم

كرم پنير به ميزان لازم

ماهناهه آشپزباشی - افسانه ظروفی

كره و پودر شكر را همراه با پوست پرتقال با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه آرد را بيفزائيد و مخلوط كنيد.

حالا خمير به دست آمده را در سيلندر دستگاه بيسكويت زن بريزيد و هر بار گل‌هائی از آن را روی سینی بگذاريد. سپس سینی را در فر گرم كرده با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد و كوكيز را به مدت تقريبي 10-12 دقيقه بپزيد. كوكيز را روی پنجره سيمي خنك كنيد و بعد بين هر دو عدد از آنها اندکی مارمالاد بماليد. حالا در صورت دلخواه قدری كرم پنير روی كوكيز بگذاريد و آنها را برای پذيرائی در ظرف مناسبي قرار دهيد.

يادآوري 1: براي تهيه كرم پنير؛ 100 گرم كره نرم را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه 200 گرم پنير ماسكارپونه را همراه با يك‌چهارم قاشق چايخوری وانيلين، به كره بيفزائيد و مخلوط كنيد.

سپس يك قاشق چايخوری پوست ليموی رنده كرده به اين مخلوط افزوده و هم بزنيد. حالا 160 گرم پودر شكر نرم و الك‌كرده را كم‌كم درون كرم بريزيد و مخلوط كنيد.

يادآوري 2: اين دستور فقط براي استفاده از دستگاه بيسكويت‌زن و يا ماسوره مناسب است.

يادآوري 3: قبل از استفاده، مارمالاد را گرم و صاف كنيد.

برچسب ها: انواع شیرینی خشکآشپزباشیافسانه ظروفیانواع کوکزکوکیز پرتقال و مارمالاد تعداد بازديد: 713 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است