Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 17:55

رول دارچینی (وگان)

رول دارچینی (وگان)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شیر‌سویا یا شیر‌بادام 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

سرکه سیب 1 قاشق سوپخوری

آرد 400 گرم

بیکینگ‌پودر 3 قاشق چایخوری

شکر دانه ریز 3 قاشق سوپخوری

روغن نارگیل 6 قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی

شکر قهوه‌ای  50 گرم

دارچین  2 قاشق چایخوری

روغن کنجد 60 میلی‌لیتر (یک چهارم پیمانه)

آشپزباشی - مهدیه ولی نژاد

شیر و سرکه سیب را با هم مخلوط کنید  و10 دقیقه کنار بگذارید.

آن‌گاه فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

حالا آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کنید و شکر را به آن بیفزائید. سپس مخلوط شیر، سرکه و روغن را کم‌کم به مواد خشک اضافه کنید تا خمیر صاف و یکنواختی حاصل شود.

چنانچه خمیر بیش از حد خشک بود، از مقدار شیر بیشتری استفاده کنید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 20×30 سانتیمتر باز کنید و مواد میانی را روی خمیر بریزید و با پالت صاف کنید و بعد خمیر را از درازا رول کنید.

آن‌گاه رول خمیر را به عرض 2 سانتیمتر اسلایس کنید و روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.

سپس رول‌های دارچینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.

روش تهیه مایه میانی

‌همه مواد را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.

برچسب ها: رولتکیک دارچینیآشپزباشیشور و شیرینرول دارچینی (وگان)دارچینوگان تعداد بازديد: 1222 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است